• Miami kulmasohva pari

Ostajan opas

Tervetuloa tutustumaan Pohjanmaan ”Omistajan käsikirjaan”

Klikkaa tästä

Ota huomioon ennen huonekalukauppaan lähtöä!

Mittaa ja kirjoita ylös tiedot, minkä kokoinen huonekalu kotiisi sopii. Huonekalukaupassa on tarkkojen mittaustietojen avulla helpompi valita oikeankokoinen tuote, esimerkiksi sohvakalusto tai kirjahylly, joka mahtuu vaivattomasti olohuoneeseesi. Monesti tuote isossa huonekaluliikkeessä näyttää huomattavasti pienemmältä kuin sama huonekalu kotonasi.

Ota huomioon myös kuljetusasiat ja mittaa, mahtuuko tuote sisään ovista, portaikoista tai ahtaista kulmista.

Sohvakalustoa hankkiessasi ota huomioon nahka-ja kangasmateriaalien väliset erot. Materiaalien valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, jos kotona on pieniä lapsia tai lemmikkieläimiä. Henkilökuntamme asiantuntemusta kannattaa hyödyntää sopivia verhoilu-tai puumateriaaleja valittaessa.

ennen kauppaan lähtöä

Miksi kannattaa valita ostopaikaksi Pohjanmaan Kalusteen tehtaanmyymälä?

  • Meillä on huonekalukaupasta yli 20 vuoden kokemus.
  • Meillä on aina uusimmat mallit ja edullisimmat hinnat.
  • Tehtaanmyymälässä on mistä valita! Valikoima on laaja ja laadukas, esimerkisi sohvakalustoja löytyy kymmeniä erilaisia. Sohvissa on lisäksi satoja eri räätälöintimahdollisuuksia. Nahka- ja kangasvaihtoehtoja on erittäin runsaasti.
  • Lisäksi saat kaikki kodin kalusteet saman katon alta, keskittäminen kannattaa, säästät rahaa ja vaivaa!
  • Myyjämme ovat ammattitaitoisia ja neuvovat sinua mielellään.
  • Kaupan kruunaa edullinen kotiinkuljetuspalvelu ympäri Suomen, Hangosta Utsjoelle!
  • Palvelemme kolmella eri kielellä – suomi, ruotsi ja englanti.

nahkamallit

Saat kaikki kodin kalusteet saman katon alta.

Keskittäminen kannattaa, säästät rahaa ja vaivaa! Myyjämme ovat ammattitaitoisia ja neuvovat sinua mielellään. Kaupan kruunaa edullinen kotiinkuljetuspalvelu ympäri Suomen, Hangosta Utsjoelle!

sisustaminen

Sisustussuunnittelu

Tarvittaessa annamme neuvoja kaikissa kodin sisustukseen liittyvissä asioissa. Kysy lisätietoja myymälöistämme

kuljetukset

Kuljetuspalvelu

Kuljetamme tarvittaessa kalusteet kotiisi pientä korvausta vastaan. Myymälämme omat jakeluautot hoitavat kuljetuksen. Osan kuljetuksista hoidamme yhdessä kuljetusliikkeiden kanssa.

huonekalujen kasaus

Kasauspalvelu

Meiltä saat tarvittaessa kalusteiden kasaamis- ja asennusapua. Kysy lisää myymälöistämme. Henkilökuntamme neuvoo sinua mielellään.

Rahoitus

Meillä voit maksaa ostoksesi käteisellä tai pankkikortilla. Lisäksi meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, sekä Visa Electron.

Kysy myymälästämme rahoitusta. Aktiiviraha-Mastercard, Svea Rahoitus ja Tuohi-Mastercard tarjoavat mahdollisuuden maksaa ostoksesi osissa.

Voit tehdä kätevästi Svea Rahoituksen Storepay-erämaksuhakemuksen Self-palvelussa itse. Lisätietoa palvelusta löydät täältä.

Myyjämme neuvovat sinua mielellään ja opastavat erilaisissa rahoitusvaihtoehdoissa.

rahoitus

Yleistä takuusta

Huomioi seuraavat seikat

Huonekalua tulee käyttää vain siihen tarkoitukseen, mihin se on valmistettu. Oikein käytettynä ja hoidettuna huonekalulla on pidempi käyttöikä. Takuu ei korvaa tuotteen rikkoutumista, joka on aiheutunut väärästä käytöstä.

Kalusteet tulee säilyttää aina normaalissa huoneenlämmössä. Kosteus tai kylmyys voi vaurioittaa tuotetta.

Kuljetusvauriot eivät kuulu takuun piiriin, ne menävät kuljetusvakuutuksesta. Tarkista tavara heti kuljetuksen saavuttua, koska kuljetusvaurioiden huomautusaika on vain 7 päivää.

Säilytä aina kaupanteon yhteydessä saamasi tilausvahvistus tuotteen tilaamisesta sekä kuitti tai tuloste tuotteen maksamisesta takuuehdon täyttämiseksi.

Pohjanmaan Kalusteen tehtaanmyymälät sekä Poistopiste antavat kaikille tuotteille vähintään kuluttajansuojalain mukaisen puolen vuoden eli kuuden kuukauden takuun tuotteen vastaanottamispäivästä lukien. Pidemmistä takuuajoista mainitaan kunkin pidemmän takuun omaavan tuotteen kohdalla erikseen.

takuuleima

Huonekalujen hoito-ohjeet

Hoida kalusteitasi oikein, niin ne näyttävät paremmilta ja kestävät kauemmin!

Yhteistyökummpanimme verkkosivuilta löydät kattavat hoito-ohjeet.

HUONEKALUJEN HOITO-OHJEET, Leather Master>>

touch up kynä

Pohjanmaan -tuotteiden omistajan käsikirjasta löytyy myös hyödyllistä tietoa tuotteiden ominaisuuksista, hoidosta ja takuusta.

Klikkaa tästä